Nieuwe routebordjes Avond Wandel4daagse NoordOosthoek

BURUM / MUNNEKEZIJL / KOLLUMERPOMP EN WARFSTERMOLEN. - Dit jaar wordt voor de derde keer de Avond wandel 4 daagse in de NoordOostHoek van de voormalig gemeente Kollumerland georganiseerd in de dorpen Burum / Munnekezijl / Kollumerpomp en Warfstermolen.

Tijdens de eerste twee edities kon het bestuur rekenen op een groot aantal wandelaars; zowel jong als oud. Dit jaar rekent het bestuur opnieuw op ongeveer 300 deelnemers. De vierdaagse vindt dit jaar plaats van maandag 29 mei t/m donderdag 1 juni.

Nadat vorig jaar de routebordjes waren gesponsord door het SNS Fonds uit Grijpskerk werden er in de afgelopen weken houders ontwikkeld waar de bordjes op gemonteerd kunnen worden. Aan de hand van deze houders wordt er straks veel tijd uitgespaard bij het uitzetten van de routes. De houders zijn gesponsord door Kloppenburg Machinebouw uit Ulrum welke de bordjes heeft laten voorzien van hun eigen logo.

Kloppenburg Machinebouw ontwikkelt en produceert machines voor agrarische en industriële doeleinden. Door een voortdurende ontwikkeling van onze producten voldoen ze continu aan de eisen van vandaag. Naast seriematige productie leveren ze ook klantspecifieke producten.

Ga voor meer informatie omtrent de vierdaagse naar www.avond4daagsenoh.nl of bezoek de Facebookpagina: Avond wandel 4 daagse Noord Oost Hoek.

Op de foto van links naar rechts: Bart Kloppenburg (directeur Kloppenburg Machinebouw) en Robert Santema (voorzitter bestuur Avond Wandel Vierdaagse NoordOostHoek.

© Foto's: Eigen foto's

Burum Tweets