Feestavond 75 jaar ijsbaan in Burum

In het openingswoord gaf de voorzitter Willem Kloppenburg aan, dat als er een gelegenheid is om een feestje te vieren, we dit als ijsbaanvereniging niet voorbij laten gaan.

 

Deze avond vieren we dat de ijsbaan in Burum 75 jaar bestaat. Deze avond was in combinatie met ons hele jaarprogramma in het kader van Burum-City 2018 naar aanleiding van Leeuwarden Culturele hoofdstad.

Op deze avond treden voor ons op het Cabaret duo Klún en Knoffelhakke die met hun nieuwe en tevens 8e voorstelling ons weer gaan vermaken met hun vele mooie en vooral lachwekkende sketches. De voorzitter gaf aan dat ze volgens hem ook voor de 8e keer in Burum zijn en altijd met de ijsbaanvereniging.  Een kleine 150 bezoekers genoten van een mooie avond met Hendrik van der Heide en Broer Douma. Het publiek werd ook nu weer onderdeel van de show.

In de pauze hadden we een verloting met vele mooie prijzen in samenwerking met de regionale bedrijven die aan Burum gelinkt zijn en ook de ondernemers van de wekelijkse markt in Burum hebben hun bijdrage geleverd.  Al met al was een hele gezellige avond. Wat betreft de ijsbaan, net als bij meerdere banen was het bij ons ook net niet. 3,7 cm ijs  is het niet vertrouwd om de baan te openen, hopelijk komt het voor 1 maart nog maar de kansen worden wel steeds kleiner. Dan maar hopen dat het volgend seizoen mag lukken.

Bestuur,   IJsbaanvereniging Burum E.O.

© Foto's: Piet Ozinga

Meer foto's RTVNOF.nl

Burum Tweets