Optreden "Haven in Zicht" onder zomerse temperaturen

KOLLUM - Donderdagmiddag 11 oktober 2018 verzorgde het Amusementskoor “Haven in Zicht”, een zomersoptreden in “Meckama State” te Kollum. Op de accordeon de vaste begeleiders Joze Boon en Truida van Santen, die week na week het koor begeleiden tijdens repetities en optredens. Het koor stond ook vandaag onder leiding van Geert Dijkstra.

De bewoners en andere aanwezigen genoten van de hits van weleer. Liederen zoals “Sofietje” en “Bye bye love”vielen enorm in de smaak. De liederen “Hert fan Fryslân” en “One way wind” , met als solisten Riki Mulder en Geert Dijkstra en The Fields of Athenry met als solisten Tineke Dijkstra en bij afwezigheid van Bouke Zijlstra, Gerard van Dijk, lieten de temperatuur oplopen tot tropische waarden. Ook het gedicht van Mieke Baars werd zeer op prijs gesteld.

Na de pauze werd volop meegezongen met Que sera sera, You are mysunshine, “De klok van Arnemuiden” en “It feintsje fan Menaam”. Het optreden kreeg extra glans door de solo van Arno van Valburg bij het lied “Hello Mary Lou”. Aan het eind volgde een hartelijk applaus en de uitnodiging om in de toekomst nogmaals een optreden te verzorgen.

Het was een geweldige middag voor zowel het koor als de toehoorders. Dit optreden werd mede mogelijk gemaakt door Ate’s Viskraam. Eén van de doelen van het Amusementskoor is het verzorgen van een muzikale middag voor verzorgingshuizen in de regio Noard-East Fryslân en daarbuiten. Het volgende optreden wordt gehouden in de Terpkerk te Burum op zaterdag 3 november. Het begint om 19.30 uur. Dit alles in het kader van Burum Cultureel 2018.

Burum Tweets